Kirsten


Zolang ik me kan herinneren wil ik mensen helpen. Precies hoe en wat was me eerst nog niet duidelijk. Ik ben een zorgzaam mens, met compassie en begrip voor anderen. Door verschillende paden te bewandelen ben ik uitgekomen bij Holos Academie voor Massagetherapie. In december 2016 heb ik hier mijn diploma Massage gehaald en sinds juni 2020 mag ik mezelf Massagetherapeut noemen.

 

Als tiener zat ik niet lekker in mijn vel. Ik liep vast op school en in mijn sociale leven. Rond die tijd ben ik erachter gekomen dat ik een hooggevoelig persoon ben, dat wil zeggen dat mijn hersenen prikkels minder goed kunnen uitfilteren. Het kost dus meer energie om deze prikkels te verwerken. Toen ik dit eenmaal wist, wilde ik van mijn valkuil mijn kwaliteit maken.

 

 

Met wat hulp ben ik op het juiste spoor beland. Bij Civas Opleidingen heb ik verschillende cursussen gevolgd, o.a. coaching bij hooggevoeligheid en voetreflexologie. Op Holos heb ik verschillende massagetechnieken geleerd. Dit wil ik nu inzetten om mensen te begeleiden.